baskılı havlu toptan satış fiyatı

baskılı havlu toptan fiyatı, balk satışından çok daha ucuzdur. Her havlunun güncel fiyatını öğrenmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Zarrin Sap Group, ülkede baskılı havlu üreticisi olarak faaliyet göstermektedir. Ülkedeki bu üretim kompleksi, firmalara ve otellere en iyi ürünleri sunmak için en özel ve en yeni model ve tasarımları üretmek için elinden gelenin en iyisini yapmıştır.

baskılı havlu

Açıkçası, ülkedeki başarılı bir üreticiden doğrudan ve aracısız satın alma, beraberinde özel kolaylıklar getiriyor. Çünkü fabrikadan satın alırken kesinlikle fabrika fiyatına ve müşteri hizmetlerinin piyasa fiyatının altında bir ürün sunacaklardır.

Genellikle baskılı havlu üretiminde uzmanlaşmış merkezler özel cihaz ve ekipmanlar kullanır. Çünkü bu havlular genellikle havlu üzerinde ürünü sipariş eden firmanın özel logosu olacak şekilde üretilmektedir. Seçilen bedenlerle kayıt olun ve bu logoların çoğu ya işlemeli ya da havlulara basılmıştır. Zarrin Sap koleksiyonunda üretilen promosyon havluların baskılı tasarımı, havluların güzelliğine güzellik katıyor.

baskılı havlu

baskılı plaj havlusu

baskılı havlu

Piyasada çok çeşitli havuz havlusu çeşitleri bulunmaktadır ve baskılı numuneler en çok satanlar arasında yer almaktadır. Bazı firmalar en iyi havluyu sunma konusunda yerli ve yabancı rakipler arasına girmeyi başarmışlardır. Yerli üretim olan bu ürün, yüksek kalitesi ve fiyatı nedeniyle ihracat için en iyi seçenektir. Diğer en çok satan örnekler aşağıdakileri içerir:

Giyim
Havuz
Yolculuk
tek kullanımlık

Bu ürünleri belirli yaşlar için boyut olarak 3 farklı kategoriye ayırıyoruz.

Küçük, orta ve büyük olanlar gibi.

Bu ürünlerin çok çeşitli olması, tüketicilerin tercih yelpazesini genişletmiştir. Bu birinci sınıf İran ürünü, yurt içi ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra ihracat için de en iyi seçenektir. Hangi kazançlı bir iş ortamı sağlar. Basılı modeller çeşitli logolar ve etiketler basabilir, bu nedenle bu numuneler iç ve dış pazarlarda en çok satışa sahiptir.

havuz havlusu fiyatı

baskılı havlu

Havuz havlusu fiyatı boyutuna, kalitesine, kalınlığına, satış yöntemine göre belirlenir. İran piyasasındaki fiyatlar, yıl boyunca fiyatta dalgalanma gösterebilecek belirli koşul ve durumlara tabidir. Toplu satışta fiyat daha uygundur. Bu da tüketicilerin bu şekilde çok daha fazlasını sunma eğilimine girmesini sağlıyor.

Elbette bu ürünleri seçerken birçok etkili faktörün olduğunu biliyoruz. Çoğu müşteri, kalitelerini tahmin edebilmek için ilk etapta fiyat arar. Özellikle şehir içi ve online pazarlarda fiyatlar farklıdır ve insanlar online olarak daha ucuza ürün satın alabilirler. Çünkü bu yöntemde aracıları ticaretten eliyoruz ki fiyatları lehlerine yükseltmesinler.

Promosyon baskılı havlu nelerdir?

baskılı havlu

Günümüzde reklam sektörü, her bir koleksiyonun ve şirketin performansının genişletilmesinde oldukça etkilidir. Hatta birçok otel ve pansiyon bile reklamlarıyla birçok gezginin ilgisini çekmeye çalışmaktadır. Bu setlerin her birinin yaptığı promosyon havlu hazırlamaktır. Her promosyon havluyu firmanın tasarımı ve logosu ile üretiyoruz.

İran’da promosyon baskılı havlu üretimini yaygınlaştıran ve tüm promosyon havlu çeşitlerini ülke çapındaki müşterilere herhangi bir kısıtlama olmaksızın gönderen koleksiyonlardan biri de Zarrin Sap üreticisidir. Bu koleksiyondaki promosyon havluları üretirken, tüm müşterilerimizin tekliflerini inceler ve sağlarız ve gerekli diğer onayları yaparız.

Günlük baskılı bebek havlusu fiyatı

baskılı havlu

Baskılı bebek havluları günümüzde oldukça popülerdir. Bu nedenle yayıncılar rakiplerine göre güncel ve daha ucuz fiyatlar sunmaktadır.
Müşteriler tarafından bir anda memnuniyetle karşılanan ürünler üzerinde çalışmak biraz daha odaklanmayı gerektiriyor. Bebek havluları günümüzde bu tip ürünlerin bir örneğidir; Bu nedenle dağıtımlarında faaliyet gösteren firmaların öncelikle çok çeşitli olması ve ikinci olarak da müşteriyi onlardan satın almaya teşvik edecek fiyatlar sunması gerekir.

Whatsapp