Dubai’de banyo havlusu ithalatçıları

Dubai’deki banyo havlusu ithalatçıları, havlu ihtiyaçlarını çoğunlukla İran’ın havlu üreten fabrikalarından satın alıyor. Zarrinsap şirketi, en iyi havlu sallama açısından İran’daki ana fabrikalardan biridir.

Şirket Ermenistan, Azerbaycan ve Irak’a nano antibakteriyel havlu ihraç etti. Rusya’ya da yedi ton havlu gönderildi; Elbette bu sayının 100 tona ulaşması gerekiyordu ancak korona sorunları nedeniyle bu süreç durdu.

Ancak Rusya’dan bu havlularla ilgili geri bildirimler olumlu oldu ve bu nano ürünün kalitesinden ve fiyatından çok memnunlar. Daha önce Ruslar, havlularını Zarrinsap şirketinin nano antibakteriyel havlularının rekabet avantajı nedeniyle İran’dan satın alma eğiliminde olan Türkiye ve Çin’den tedarik ediyordu.

Bu ürünün İtalya’ya ihracat şartları sağlandı ve havlular yakında bu ülkeye ihraç edilecek.

banyo havlusu ithalatçıları

İnternetten havlu nasıl satılır?

banyo havlusu ithalatçıları

İhracat kategorisinde ise fiyatları düşürmeye ve kaliteyi artırmaya odaklanıyoruz. Öyle ki, Türkler için çok ilginç olan sıradan (nano olmayan) havlu fiyatına verdiğimiz bu havluların numunelerini Türkiye’den firmalar satın aldı. Yaptığımız planlarla ihracat pazarımızın daha da genişleyeceğini umuyoruz.

Korona salgınından önce bazen birkaç kişi aynı havluyu evlerinde kullanırdı ama artık herkesin kendi havlusu var. Komşu ülkelerde de durum böyledir, bu nedenle iç ve dış pazarlar genişlemektedir.

banyo havlusu ithalatçıları

Bu nano havlular 100 yıkamaya kadar dayanır ve antibakteriyel özelliklerini korur. Sağlık merkezleri için çok cazip, bu nedenle hastanelerden ve otellerden çok sayıda müşterimiz var.

Nano havlu teknolojisinin gelişmesi sayesinde iki saniyeden daha kısa sürede suyu emer ve geleneksel havlulara göre iki kat daha fazla emer.

havlu ihracat ve ithalatı

banyo havlusu ithalatçıları

İhracat havluları, reaktif boyalarla pamuk ipliğinden yapılır. Bu üründe kullanılan hammaddeler bu ürünün kalitesini arttırmaktadır. Üretimin tüm aşamaları ve ihracata yönelik havluların farklı boyutları hakkında bilgi için okumaya devam edin.

Bu ürünü boyamak için reaktif boyalar kullanıyoruz. Reaktif boyaların renk haslıkları yüksektir ve yıkamadan dolayı zamanla özelliklerini kaybetmezler.

banyo havlusu ithalatçıları

Havlular gri, pembe, mavi, kıpkırmızı, Nescafe, floral, açık leylak, kıpkırmızı, camgöbeği olmak üzere on farklı renktedir.

Bu ürünün boyamaları güncel boyama makinaları ile yapılmaktadır. Şu ürünün kalitesinde önemli bir rol oynar. Havlu tipine bağlı olarak operatör, makineye boya enjeksiyonunun zamanını ve sıcaklığını belirler ve makine renklendirme işlemini gerçekleştirir.

Bu ürünü üretmek için güncel örgü makineleri kullanılmıştır. Güncel örgü makinelerinin kullanılması ürün kalitesini arttırmaktadır. Bu ürünü sipariş verirken havlu üzerindeki deseni dilediğiniz gibi seçebilirsiniz. Bu tasarımı bir örgü makinesi kullanarak oluşturuyoruz.

banyo havlusu ithalatçıları fiyatları

banyo havlusu ithalatçıları

banyo havlusu ithalatçıları fiyatları, üç ana faktöre bağlıdır. Bu havlularda kullanılan iplik, boyamada kullanılan boyanın cinsi ve palto havlularda ürün ambalajının cinsi. Tabii ki, diğer faktörler ürünün fiyatına bağlıdır. Bu üç faktörün fiyatını değiştirebilecek faktörler.

İplik ve boya olarak tanımladığımız birinci ve ikinci faktörler yukarıdaydı. Bu havluları örgü makinesinde örerken. Ürünün fiyatını değiştiren yoğunluk denen bir özellik var. Yoğunluk, havluların ağırlığı üzerinde doğrudan etkisi olan havluların ağırlığıdır. Havluların ağırlığı ne kadar düşükse, fiyatı da o kadar düşük olur.

banyo havlusu ithalatçıları

Havlunun yoğunluğu dokuma sırasında belirlenir. Havlu ne kadar ağırsa, su emmesi o kadar yüksek ve fiyat o kadar yüksek ve havlu ne kadar hafifse fiyat o kadar düşük olur.

Önlük havlusu gibi havlularda, havlulara paketleme maliyeti de eklenmektedir. Bu havluları paketlemek için kalın plastik karton kutular kullanıyoruz, bu da fiyatı artırıyor. Bu havluları kalın naylon ambalajlarda sipariş verebilirsiniz.

Siteden satın almak

banyo havlusu ithalatçıları

Ürünü incelemek ve satın almak için sitenin ürünler bölümünü inceleyebilirsiniz.

Çoğu banyo havlusu ithalatçıları ürünleri bu şekilde satın alır.

Zarrin Sap koleksiyonunda gelin ve damat havlu seti, el ve yüz havluları, bay ve bayan mont havluları, çocuk tunik havluları üretmektedir. Bu ürünlerden herhangi biri hakkında bilgi almak için ürün ismine tıklayınız. Bu ürünlerin her birinin ihracat yapma kabiliyeti vardır.

banyo havlusu ithalatçıları

En son ürünler ve ürün fiyatları hakkında bilgi almak için satış departmanındaki ortaklarımızla iletişime geçebilirsiniz. Zarrin Sap Group, size online alışveriş için uygun bir platform sağlamak için her türlü çabayı göstermiştir.

Zarrin Sap koleksiyonu, çevrimiçi alışveriş için uygun bir platform sağlamak için her türlü çabayı göstermiştir. Sevgili İran’ımızın ilerlemesinde küçük bir adım bile atabilmeyi umuyoruz.

Whatsapp